094_tausta

El Presidente Makes Gallopy Sounds

Terve!

Olen Teemu Laukkanen, vuonna 1980 syntynyt äänityön ammattilainen, äänittäjä, miksaaja, tuottaja, biisintekijä. Lähtökohtani kaikkeen työssäni on rakkaus musiikkiin ja ääneen sekä loputon mielenkiinto ja tiedonnälkä. Olen avoin kaikenlaisille työtilaisuuksille, projekteille ja tyyleille. Vahvimmillani olen projekteissa joiden luonnetta kuvaa Ihmemaa Ozista tuttu lause: ”I have a feeling we’re not in Kansas anymore.”  Mukavuusalueeni on siellä, missä ei kysellä voiko näin tehdä?

Päämäärät työssäni ovat toki tapauskohtaisia, mutta minua ohjaa muutama perusperiaate:

1. Tuotannoissa  sisältö(=biisi) on ykkösprioriteetti.

2.  Tehtäväni on kaivaa asiakkaasta/projektista esiin vahvuudet ja luoda niiden avulla edellytykset parhaalle mahdolliselle lopputulokselle.

3. Tehtäväni EI OLE yrittää tehdä asiakkaasta tai tämän materiaalista mitään sellaista mitä asiakas ei halua tai mille ei ole valmiiksi edellytyksiä, ellei toisin sovita. Olen siis ”Iso Paha Tuottajasetä” ainoastaan jos se tehtäväkseni määritellään.

Toisin sanoen, pyrin siihen että minulla ei ole ”soundia”; Olipa luova panokseni projektissa minkä luonteinen tahansa, lähtökohta on että lopputuotteessa mielenkiinto kohdistuu asiakkaaseen ja tämän näköiseen laadukkaaseen sisältöön, ei äänittäjään tai miksaajaan.

Tule, tehdään jotakin hienoa yhdessä!

Gallopy Sounds-tarkkaamo

Kooltaan noin 25 m². Kalusto on monenkirjava; Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Horsie Booth-askartelupilttuu

Noin 3 m² soittotila. Erittäin demppi tila, joka soveltuu mainiosti niin laulukopiksi kuin vaikkapa kaiutinkaapin eristämiseen.

Joitakin sekalaisia työnäytteitä:

https://soundcloud.com/gallopysounds