Music Escape Productions

Tuomas Kokko on vuonna 1979 syntynyt muusikko ja säveltäjä. Tuomas on valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulusta musiikin tuottajaksi (medianomi AMK) ja koulutus vahvistaa ammatillista osaamistaan niin äänittäjänä, miksaajana kuin tuottajanakin. Tuomaksen pääinstrumentit ovat kitara, piano ja koskettimet.

Escape Room

Tuomaksen luotsaama 28 m² hybriditarkkaamo. Tuomaksen kiinnostus analogiseen prosessointiin on suuri osa hänen soundistaan. Työympäristö on ulkoasultaan neutraali ja hyödyntää teknisesti parhaat puolet analogisesta ja digitaalisesta äänittämisestä ja prosessoimisesta.

Tarkaamon sydämenä on vuonna 1985 valmistunut Studer 905 sarjan äänipöytä, joka on aiemmin palvellut Helsingin Kulttuuritalon Studion äänipöytänä. Voi siis todeta, että näiden ”nappuloiden” läpi on kulkenut suuri määrä suomalaista musiikki historiaa.

Escape Studio

Pieni 6 m² Control B:n soittotila. Tila on akustoitu tarkoin palvelemaan lauluäänityksiä ja suuria äänenpaineita vaativia äänityksiä. Tilan koko mahdollistaa myös pienemmät rumpuäänitykset.